Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди ме

...
Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди ме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не залостих вратата, излизайки от срещата с Мария Габриел

Мария Габриел направи нещо друго и това ме зарадва, учуди ме дори. Тя стартира да дава отговор на въпросите ни. Даже с страст, а не проформа “. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Кирил Петков в ефира на bTV.

По думите му когато отишли на срещата с ГЕРБ от партията желали да завършват, само че Габриел почнала да дава отговор на въпросите им.

" Помислих си какъв брой би било извънредно идващите 4 годни да имаме управление ГЕРБ-БСП-ДПС, а от другата страна имахме един човек, който искаше да дава отговор на въпросите и по тази причина не залостих вратата, излизайки от тази среща. Казах, че желая да поговоря с всичките ни органи, само че преди да кажем твърдо " Не “, желая да мислим дали има различен вид, с изключение на да дадем страната на тройна коалиция. Някои от отговорите на Мария Габриел ни харесаха.

Петков акцентира, че ще свика управлението на обединението.

Той разяснява и предлагането им за началник на правната комисия в Народното събрание да бъде30-годишният Стою Стоев. Петков го дефинира, като трудолюбив, почтен, предан. Един от дребното депутати, които работели по 15 часа дневно сред Коледа и нова година.

" Изплашен съм, че самостоятелната прокуратура на е подвластна. Това, което се случи с Гешев е картина на завладяна страна, само че това ни стимулира още повече “, сподели Петков.

По думите му в лицето на Габриел видели човек, който желае да води диалог, а не да направи шоу.

" Първо ще събера изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната “, след това националния съвет, а след това съдружен съвет. Аз ще кажа, че знаем решените, само че помислете дали няма друга различна мисъл “, уточни той.

По думите му на срещата с Габриел получил отговорът, който дава втори късмет на джентълменското съглашение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР